Texas Hold’em – 3 Strategi Terbukti Meningkatkan Permainan Poker Hold’em Anda Untuk Pemula

strategi

Sehingga baru-baru ini, saya tidak tahu banyak tentang bermain poker, kecuali peraturan asas dan juga, hanya secara longgar. Saya berminat untuk bermain setelah rakan memberitahu saya bahawa dia menjana wang dari permainan dalam talian. Saya telah memutuskan untuk mencubanya. Sebaik sahaja saya mula bermain dalam talian, saya belajar dengan keras bahawa kejahilan TIDAK kebahagiaan.

Sejak permainan poker pertama saya, saya telah meningkatkan permainan saya dengan hebat. Saya tahu terminologi, menghafal beberapa peluang tangan biasa, dan belajar mengenai peluang pot berbanding odds tangan. Berikut adalah beberapa strategi yang pernah saya gunakan untuk menjadi pemain poker Texas Hold’em yang lebih baik.

1. PerhatikanĀ DOWNLOAD XE88 Android peraturan lagi – Anda akan kagum berapa banyak pemain yang tidak tahu bahawa flush lebih kuat daripada straight! Jangan jadi orang itu! Sentiasa mengetahui peraturan permainan yang anda mainkan. Selalu ada sesuatu yang baru untuk ditemui.

2. Matlamat untuk meningkatkan strategi anda – ketika datang ke poker ada banyak informasi tentang peluang, strategi dan pengurusan risiko, buku, DVD, dan laman web. Ketika datang ke strategi poker adalah raja! Luangkan sedikit masa untuk memperbaiki strategi poker anda, belanjakan sejumlah wang untuk buku atau DVD yang bagus, ia akan menjimatkan sejumlah wang di jalan. Bahkan ada beberapa maklumat hebat di luar sana secara percuma, anda hanya perlu tahu cara menggunakan Google!

3. Main untuk belajar, bukan untuk menang – Saya tahu … anda berfikir “dia gila!” baik dengar saya. Sekiranya satu-satunya matlamat anda dalam permainan adalah menang, anda mungkin akan menang dan kadang kalah, dan itu sahaja. Sebaliknya jika anda membiarkan diri anda kadang kala, mencuba perkara baru, memberi tip yang anda baca mengenai percubaan, ubah gaya anda sekali-sekala, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak tangan dalam mengemis. Tetapi … anda akan menjadi lebih baik, jauh lebih baik! Satu-satunya cara untuk belajar adalah dengan mencari yang sesuai untuk anda, dan itu hanya boleh berlaku setelah anda mengetahui perkara yang tidak berkesan. Ya … itu bermakna kehilangan adalah bahagian penting dalam pembelajaran.

Sama ada anda hanya bermain dengan rakan atau bermain serius dalam talian atau di kasino, jika anda mematuhi garis panduan ini, anda pasti akan mengatasi yang anda tahu bermain Texas Hold’em dalam masa yang singkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *